Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 18:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najhoršie oblečeným mužom na svete sa stal Jon Snow. Štýl si nevedia vyladiť ani Elon Musk či miláčik internetu PewDiePie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kit Harington si ocenenie od GQ určite nevystaví.

Známy módny magazín GQ pravidelne vo svojom januárovom čísle zverejňuje zaujímavý rebríček, v ktorom na jednej strane oceňuje dobre oblečených mužov a na druhej strane nezabúda spomenúť ani mužské celebrity, ktoré by na svojom štýle mali popracovať. Aj keď je pravdou, že rebríček magazínu GQ je samozrejme do veľkej miery iba vyjadrením subjektívnych názorov, časopis si potrpí na to, aby boli členovia jeho poroty rôznorodí a najmä rešpektovaní. Zatiaľ čo jednu časť poroty tvoria zamestnanci GQ, ktorí o mužskej móde píšu prakticky celý rok, a preto sa v nej výborne vyznajú, v porote figurujú aj mená ako Giorgio Armani, Christopher Bailey, Tommy Hilfiger, Michael Kors či Paul Smith.

Len veľmi ťažko by si vo svete módy našiel rešpektovanejších dizajnérov a návrhárov, a tak treba rebríčkom prikladať aspoň trochu dôležitosti, čo však nepoteší samotných ocenených. Na samotnom vrchole rebríčku sa umiestnil veľký sympaťák Kit Harington, ktorého väčšina z nás pozná ako seriálového Jona Snowa a občas sa vie obliecť aj parádne, druhý najhoršie oblečený bol Paul Merton a nasledovali mená ako Shmee150, Jacob Rees-Mogg, Morrissey či dokonca PewDiePie. Medzi najhoršie oblečenými sa napokon našli aj vizionár Elon Musk a hudobník Marshmello, a tak možno aj tieto ocenenia s mierne negatívnym podtónom poslúžia jednotlivým mužom, aby obsah svojho šatníka vymenili.

1. Kit Harington

 

2. Paul Merton

 

3. Shmee150

4. Jacob Rees-Mogg

5. Morrisey

6. PewDiePie

 

Happy birthday to this future miss President

Příspěvek sdílený PewDiePie (@pewdiepie),

7. Louis Theroux

 

8. Marshmello


9. Elon Musk

 

10. Joe Wicks

Domov
Zdieľať
Diskusia