Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 17:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér Star Wars VIII, Rian Johnson, zarmútil svojich fanúšikov. Potvrdená trilógia údajne nebude čerpať z príbehov The Old Republic

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nie že by sme tejto možnosti dávali veľké nádeje, ale predsa len... v kútiku duše sme dúfali.

Určite ste už počuli o tom, že Rian Johnson, režisér Star Wars: The Last Jedi, si so spoločnosťou Disney porozumel natoľko, že mu zverila celú novú trilógiu Hviezdnych vojen. V nej sa podľa zatiaľ dostupných informácií máme pozrieť na viaceré nové postavy zo všetkých možných kútov galaxie, ktoré Star Wars univerzum ponúka. Znie to lákavo, všakže? Skalných fanúšikom samozrejme ako prvé napadlo, že by sa Johnson mohol ohliadnuť po príbehoch zo Starej Republiky. Režisér sa označil za veľkého fanúšika fantastickej RPG hry Knights of the Old Republic, no s jej filmovým spracovaním, zdá sa, určite nepočíta.

Na otázku ohľadom KotOR odpovedal nasledujúco: „Hral som ju (KotOR) ešte v časoch keď bola vydaná a povedal som si - bože, ja ju milujem. Určite, ide o fantastickú hru. A chápem, že inštinktívne prahneme po niečom, čo poznáme a zbožňujeme, po niečom, čo sme už videli... Pre mňa je ale skutočnou zábavou predstava toho, čo ešte len môžeme vidieť a aké nové príbehy môžeme sprostredkovať."

Možno sme skutočne naivní, no ani po tomto vyjadrení neprestávame dúfať, že nová trilógia bude istým spôsobom čerpať z príbehov Starej Republiky. Nemusí sa pritom zamerať ani na RPG Knights of the Old Republic a ani na MMO RPG The Old Republic. Svet Star Wars ponúka aj ďalšie mimoriadne pozoruhodné zákutia, ktoré sa, verme, časom objavia aj na filmovom plátne. Inšpirácie majú tvorcovia skutočne neúrekom, tak už len správne vybrať.

Domov
Zdieľať
Diskusia