Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

NobodyListen dostal na desiate pokračovanie Addictu 3500 ľudí. V preplnenej športovej hale prepisoval históriu a my sme boli pri tom (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

S pokračovaním Refresher Backstage sa tentokrát presúvame do Prahy, kde NobodyListen organizoval desiate pokračovanie série Addict.

Pred pár dňami sme vám priniesli rozhovor s pražským DJom, ktorému sa za relatívne krátku dobu podarilo dostať svoje meno ďalej ako mnoho raperov. A po úspechu zo zatiaľ poslednej soboty sa dokonca môže porovnávať aj s kapacitami ako Rytmus. Do športovej haly v pražských Holešoviciach sa totiž NobodyListenovi podarilo na jubilejný desiaty Addict s podtitulom The Festival dostať až 3500 ľudí.

Pri podobných udalostiach už tradične nemôžeme chýbať ani my, a tak sme sa s našou sériou Refresher Backstage konečne presunuli aj do Česka. Vo videoreporte sa za sprievodu moderátorky Andrejky dozvieš, ako to na okrúhlom pokračovaní Addictu vyzeralo a tiež sme už tradične vyspovedali zopár účinkujúcich. A konečne uvidíš aj toho skutočného NobodyListena, ktorý sa až do dnešného dňa ukrýval v tme za pultom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia