Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 8:37
Čas čítania 0:00
Radka T.

Starbucks otvoril svoju najväčšiu kaviareň na svete. Je veľká ako polovica futbalového štadióna

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA STARBUCKS
Uložiť Uložené

Nová luxusná kaviareň ponúka zákazníkom to, čo inde v rámci siete Starbucks len tak nezažijú.

Kaviarne Starbucks sú populárne po celom svete, no žiadna z nich nemá taký veľkolepý priestor ako novootvorený podnik v Šanghaji. Kaviareň Starbucks Reserve Roastery má rozlohu 2 700 štvorcových metrov, čo je asi polovica futbalového štadióna. Je tiež dvakrát väčšia ako podobný koncept kaviarne v americkom Seattli, zároveň je to najväčšia Starbucks kaviareň na celom svete. 

Nová luxusná kaviareň ponúka zákazníkom to, čo inde v rámci siete Starbucks len tak nezažijú. V interiéri ich totiž čaká nielen skvelá vôňa kávy, praženie kávových zŕn priamo pred ich očami, či mimoriadne dlhý barový pult, ale aj interaktívna zábava. Je to aj vďaka rozšírenej realite, v rámci ktorej sa môžu s fungovaním kaviarni zoznámiť bližšie. Luxus znásobujú masívne drevené dvere, obklad z orecha aj obrovský medený sud na kávu.

Starbucks otvoril svoju najväčšiu kaviareň na svete. Je veľká ako polovica futbalového štadióna
Zdroj: www.instagram.com

Okrem kávy môžu zákazníci ochutnávať rôzne druhy kvalitných nápojov. Práve kvalita a luxus je to, čo tento priestor charakterizuje, podľa agentúry Bloomberg sa Starbucks zameriava na bohatých spotrebiteľov v Číne, aby si vykompenzovala stagnujúci rast vo zvyšku sveta. Čínsky trh je navyše pre reťazec dôležitejší ako ten americký.

Odporúčané
Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul 17. apríla 2024, 9:30

Starbucks Reserve Roastery je luxusnejšia verzia klasického Starbucksu, no spoločnosť v nej vidí potenciál, dokonca ju označuje za budúcnosť kaviarní

Domov
Zdieľať
Diskusia