Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 23:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem zaskočil internet skladbami z nového albumu. Mená ako Ed Sheeran vyvolali medzi dlhoročnými fanúšikmi vážne pochybnosti

HUDBA ED SHEERAN EMINEM
Uložiť Uložené

Americký raper množstvo ľudí výrazne sklamal.

V kuloároch sa o tom šepkalo už dlhé týždne a napokon to na svojom Twitteri potvrdil aj samotný Eminem. Najnovší album legendárneho amerického rapera dostal názov Revival, na pulty obchodov príde už 15. decembra a aj keď má Eminem stále milióny verných fanúšikov, množstvo z nich zostalo zaskočených po zverejnení zoznamu skladieb.

Eminem pridal na svoj Twitter len fotografiu zadnej strany budúceho albumu a ako popis pridal iba dátum 15.12., čo ľudí zrejme zaujímalo oveľa menej ako fakt, že album obsahuje skladby s interpretmi ako Ed Sheeran, Alicia Keys, Pink či X Ambassadors, čo sú mená, ktoré by väčšina ľudí na albume jedného z najlepších raperov všetkých čias určite nečakala. Tracklist je pritom ešte aj veľmi zmätočne nadizajnovaný, pretože na niektorých riadkoch sa nachádzajú až tri pesničky a na ďalších zase iba jedna, ale dizajn samozrejme fanúšikov na internete až tak nezaujímal.

Medzi reagujúcimi užívateľmi sa strhla zaujímavá debata o tom, čo to so svojou kariérou Eminem urobil, keď si na album zavolal Eda Sheerana, a zatiaľ čo jedna skupina fanúšikov voľbu obhajovala progresívnym prístupom k hudbe, dlhoroční fanúšikovia nemohli veriť tomu, na čo sa pozerajú, a zopár z nich rovno vyhlásilo, že celý album pravdepodobne odignorujú.


Domov
Zdieľať
Diskusia