Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. decembra 2017, 3:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bratislava na tých najúžasnejších záberoch, ktoré ťa donútia ju milovať. Michaela dokazuje, že na naše hlavné mesto môžeme byť právom pyšní

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Úchvatné zábery z projektu @bratislava_ dávajú hlavnému mestu novú tvár.

Niekto Bratislavu nenávidí, iný na ňu zasa nedá dopustiť. Naše hlavné mesto je ľahké nenávidieť, no i milovať, a práve do tej druhej skupiny patrí 25-ročná Michaela Tlapová z bratislavskej Vrakune, ktorá sa skrýva za populárnym instagramovým profilom @bratislava_. Prostredníctvom neho robí priam božskú prácu, Bratislavu prezentuje úžasnými fotkami tak ako nikto iný. Všetko pritom začalo len ako školský projekt a fotky skončili na internete len ako malý pokus. Vtedajší úspech však Michaelu podporil v pokračovaní, no motivuje ju i samotná Bratislava, do ktorej je v podstate zamilovaná. "Baví ma ukazovať jej krásy, prekvapovať a inšpirovať domácich alebo aj zahraničných cestovateľov."

Bratislava má podľa Michaely neustále čo ponúknuť. Mesto s nesmierne bohatou históriou, rušnými ulicami a hŕbou fantastických podnikov sa jednoducho nedá nemilovať. Navyše sa hlavné mesto nachádza na skvelom mieste, neďaleko hraníc s Rakúskom a Maďarskom, čo predstavuje i atraktívnu voľbu pre zahraničných turistov. A ako si pozrieš v Michaeliných fotkách nižšie, poloha pri hraniciach rozhodne nie je to jediné, čo je na Bratislave neodolateľné. Ak ťa zaujímajú podrobnosti, Miška fotí na Nikon D5000 s objektívom AF-S DX NIKKOR 18 - 105 mm VR a s celým projektom má i ďalšie plány, tie však zatiaľ chce držať v tajnosti. Nepochybujeme o tom, že sa ti tvorba talentovanej fotografky zapáčila, a tak ju môžeš odmeniť followom na jej Instagrame či Facebooku, kde o nálož podobných fotiek nie je vôbec núdza.

Domov
Zdieľať
Diskusia