Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 14:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Panic na internete založil zbierku, aby sa mohol vybrať na sex ostrov do Karibiku. Vyzbieral takmer 5-tisíc dolárov na svoje dobrodružstvo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Finančná zbierka, aká tu ešte nebola.

Množstvo mladých mužov ešte nikdy v živote nemalo sex, ale len málo z nich je šikovných natoľko, že vedia prinútiť verejnosť, aby sa im na prvý sexuálny zážitok v živote poskladala. Mladý muž vystupujúci len pod menom Brian spozoroval v posledných týždňoch viacero článkov o divokom výlete na sexuálny ostrov, o ktorom sme mimochodom písali aj my, a napadlo mu, že by to mohla byť perfektná príležitosť, ako konečne zažiť intímne chvíle so ženami.

Ako panic si preto na internete založil finančnú zbierku s cieľom vyzbierať 5-tisíc dolárov potrebných na zaplatenie výletu, ktorý musel byť dokonca presunutý z Kolumbie do Karibiku, pretože miestne úrady v Kolumbii neboli z nápadu zorganizovať koncept sexuálneho ostrova úplne nadšené. Brian vo svojej zbierke všetkým vysvetľuje, že ešte nikdy nemal skutočnú priateľku a aj keď už viackrát nadviazal vzťah prostredníctvom internetu, nakoniec vždy napísal niečo, čo ženu na druhej strane displeja odradilo a on zostal naprázdno. Našťastie, verejnosti sa jeho prosba zapáčila natoľko, že sa mu už takmer na prvý sexuálny zážitok zložili, avšak pri vstupe na stránku so zbierkou si dávaj pozor, pretože tvoj prehliadač ťa bude zrejme upozorňovať na nebezpečenstvo.

Aj keď sa na internete objavili aj hlasy, ktoré sa obávajú toho, či je pre Briana dobrý nápad odísť do Karibiku, aby si tam po prvýkrát užil sex, keď si môže zaplatiť ľahkú ženu aj priamo vo svojom meste, on je cieľavedomý a vyzerá to tak, že vyzbierané peniaze by skutočne mohol použiť na to, po čom tak dlho túži.

Domov
Zdieľať
Diskusia