Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 14:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mesiac a Slnko sú podľa najnovšej teórie len hoax. Má ísť o obrovské reflektory, ktoré utajujú skutočnú pravdu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

"Videl som Mesiac na obrázkoch na internete a tam žiari inak."

Určite si ľahko spomenieš na všetky tie konce sveta, ktoré sa mali udiať v tohtoročnom septembri a následne aj v októbri a v novembri. Očividne sa nič podobné nestalo, no dôvod mal byť jednoduchý. Biblické proroctvo si numerológ David Meade interpretoval ako určité postavenie súhvezdí a Slnka, ktoré sa malo naplniť práve v septembri a začať tak sedemročné apokalyptické obdobie plné záplav, hurikánov a všetko malo vyvrcholiť zrážkou s 10. planétou našej sústavy, zvanou tiež Planéta X alebo Nibiru. Dôvodov, prečo sa niečo podobné neudialo je plno, najhlavnejší samozrejme ten, že žiadna Nibiru neexistuje a ide len o výmysel, čo potvrdila aj NASA.

Desiata planéta však figuruje aj v najnovších konšpiráciách a teraz sa teoretik Matt Rogers zamyslel nad úvahou, prečo vlastne ešte Nibiru nikto neodfotil a prečo ju nezaznamenal žiadny satelit. Prišiel však s geniálnym riešením, podľa ktorého zakrývajú mýtickú planétu svetoví lídri a dôvodom má byť upokojovanie ľudí. Nikto by sa necítil dobre, ak by sa naňho valila obrovská planéta. Práve s takýmto sofistikovaným utajovaním majú svetovým špičkám pomáhať dva obrovské reflektory, ktoré my poznáme pod názvami Slnko a Mesiac.

Mesiac a Slnko sú podľa najnovšej teórie len hoax. Má ísť o obrovské reflektory, ktoré utajujú skutočnú pravdu
Zdroj: pixabay.com

"Pozerajúc sa hore, mali by sme vidieť Mesiac ako teleso, nie žiaru alebo lúče svetla. Verím tomu, že používajú nejaký reflektor, svietiaci tam hore. Rozhodne to vyzerá veľmi zvláštne, toto nie je Mesiac. Videl som Mesiac na obrázkoch na internete a na nich okolo seba nemá žiaru. Žiari inak," argumentuje Rogers. "Ľudia tvrdia, že nevidia hviezdy, to je preto, lebo je reflektor rozsvietený. Je úplne jasné a nepochybné, že toto nie je žiadny Mesiac. Je príliš jasný a príliš bledý." Naše doterajšie mienky o týchto telesách sú tak podľa Rogersa mylné a čistými hoaxami a Slnko s Mesiacom slúžia na to, aby svetlom zatienili Nibiru z nášho výhľadu. Apokalypsa tak vďaka tomu doľahne úplne nečakane.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia