Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 19:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Detektívny sci-fi seriál Altered Carbon odhaľuje prvé zábery cyberpunkovej budúcnosti. Vojak Joel Kinnaman sa v ňom vydá na lov vraha

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Temný príbeh vraždy, lásky, sexu aj zrady, ktorý bude vychádzať z rovnomennej knižnej predlohy, konečne dostáva debutovú ukážku.

Iba pred niekoľkými málo dňami sme vás informovali o chystanom sci-fi seriáli s názvom Altered Caron a streamovací gigant Netflix už pre nás má aj prvé zábery. A že sa môžeme tešiť na poriadnu cyberpunkovú nálož, o tom vás už presvedčí nižšie priložená ukážka a niekoľko debutových obrázkov. Čo sa príbehu seriálu týka, ten bude vychádzať z rovnomennej knižnej predlohy od autora Richarda K. Morgana a v budúcnosti vzdialenej o viac než 300 rokov nám predstaví príbeh vraždy, lásky, sexu aj zrady.

Ocitneme sa v dobe, kedy môže byť vedomie digitalizované, čo ľuďom umožňuje prežiť fyzickú smrť tým, že sa ich spomienky a vedomie jednoducho presunú do ďalšieho tela. Hlavným hrdinom je Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman - Suicide Squad, seriál House of Cards), osamelý vojak v skupine elitných medzihviezdnych bojovníkov, ktorí boli porazení v povstaní proti novému svetovému poriadku. Takeshiho myseľ bola po celé storočia uväznená ''v ľade'', až kým sa neobjavil bohatý aristokrat Laurens Bancroft (James Purefoy - Solomon Kane, seriál The Following) a neponúkol mu možnosť opäť žiť. Na oplátku však musí Kovacs vyriešiť vraždu. Vraždu samotného Bancrofta.

Za scenárom spoločne s produkciou stojí Laeta Kalogridis (Alexander, Shutter Island) a o réžiu minimálne jednej časti sa postará Miguel Sapochnik (Game of Thrones epizódy Hardhome, Battle of the Bastards či The Winds of Winter). Okrem vyššie spomínaných pánov sa ďalej objavia aj herci, ako napríklad Renée Elise GoldsberryKristin LehmanMartha Higareda, Dichen Lachman, Leonardo Nam či Ato Essandoh. Všetkých desať epizód bude na Netflixe sprístupnených od 2. februára (únor) 2018. Ako sa vám Altered Carbon pozdáva?

Domov
Zdieľať
Diskusia