Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 9:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Jurského sveta prichádza s ďalšou krátkou ukážkou, ktorá vnadí na zbesilý útek pred dinosaurami a výbuch sopky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávaná snímka Jurassic World: Fallen Kingdom predstavuje niekoľko celkom nových záberov. Vytúženého traileru sa dočkáme už tento týždeň.

Plnohodnotný trailer pre snímku Jurassic World: Fallen Kingdom sme síce mali dostať ešte minulý týždeň, štúdio Universal Pictures sa však nakoniec rozhodlo počkať a nezverejniť ho. Po krátkom videu s Chrisom Prattom a mladým raptorom nám dnes ale posúva ďalšie, a to s názvom Run. No a ako už asi tušíte, ústrední hrdinovia v ňom utekajú pred dinosaurami, ktorí zasa utekajú pred akýmsi výbuchom sopky. Navyše, vytúžený trailer by mal konečne doraziť už tento štvrtok, takže nás rozhodne sledujte.

Snímku režíruje J. A. Bayona (The Impossible, The Orphanage), o scenár sa postaral Colin Trevorrow (Jurassic World) spoločne s Derekom Connollym (Kong: Skull Island) a okrem vyššie spomínaného Pratta si zahrá aj Bryce Dallas HowardJames CromwellTed LevineJustice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby JonesRafe SpallBD Wong či Jeff Goldblum. Snímka vtrhne do našich kín 21. júna (června) 2018 a ak sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Tešíte sa na pokračovanie?

Objavilo sa ešte jedno ďalšie s niekoľkými novými zábermi.

Domov
Zdieľať
Diskusia