Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. decembra 2017, 16:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Speváčka Pink vychováva svoje dieťa ako pohlavne neutrálne. Willow sa vraj nemá cítiť, že ju svet tlačí do ženskosti

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pink chce, aby aj deti mohli rozhodovať o tom, ako ich svet bude vnímať.

Kariéra legendárnej speváčky Pink sa tiahne už dlhšie než dve desaťročia a spoľahlivo môžeme povedať, že inšpirovala státisíce ľudí po celom svete. Jej filozofia je o tom, že by mal mať každý právo robiť si, čo chce a kašľať na vnímanie ostatných a celkovú komfortnosť medzi inými ľuďmi. A 38-ročná speváčka si za jej slovami aj stojí, odkedy totiž vbehla do sveta šoubiznisu, jej názory sa podľa jej vlastných slov takmer vôbec nezmenili. Možno ťa však prekvapí fakt, že Pink vychováva svoju dcéru Willow s manželom Careyom Hartom ako pohlavne neutrálnu.

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Pink totiž myslí svoje liberálne názory vážne a aplikuje ich aj na pravidlá v jej domácnosti. Tvrdí, že by nikdy nechcela, aby jej dcéra Willow mala pocit, že je tlačená do predefinovanej ženskosti. Tam však jej podpora neutrálnych pohlaví nekončí. Nedávno viezla Willow do školy a na tamojších záchodoch visel plagát podporujúci práve rovnosť a neutralitu pohlaví. Pink naňho napísala slovo "Progres," pridala podpis a dokonca aj malú kresbičku. "Myslím si, že je to úžasné. Som šťastná, že aj deti majú prístup do konverzácií o podobných témach."

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Všetko navyše len podčiarkuje speváčkin prejav, keď tento rok na MTV preberala ocenenie Michael Jackson Video Vanguard Award. Pink prezradila publiku, že v jeden deň za ňou prišla Willow a zverila sa jej, ako si myslí, že je najškaredším človekom v škole a vyzerá ako chlapec s dlhými vlasmi. "Utekala som domov a vytvorila som jej prezentáciu v PowerPointe, kde boli mnohé androgýnne hviezdy, ktoré ignorovali názory ostatných a žili si len svoju vlastnú pravdu. Každý si z nich robil srandu, no oni to zvládali a išli si za svojím, počas toho ako nás všetkých neprestávali inšpirovať. A to boli hviezdy ako Michael Jackson, Prince, Elton John alebo Freddie Mercury."

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

 

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Domov
Zdieľať
Diskusia