Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 18:29
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Famózny režisér Denis Villeneuve by sa nebránil možnosti natočiť film zo sveta Star Wars. Musel by však spĺňať jednu podmienku

FILMY A SERIÁLY DENIS VILLENEUVE STAR WARS
Uložiť Uložené

Jeden z najtalentovanejších a najžiadanejších režisérov súčasnosti prezradil, že za istých okolností by si rád natočil aj nejaký ten Star Wars film.

Nesmierne talentovaný Kanaďan Denis Villeneuve (Arrival, Sicario, Prisoners) je momentálne jedným z najžiadanejších režisérov, čo dokazuje aj široká paleta filmových projektov, s ktorými bol v poslednej dobe nejakým spôsobom spájaný. Ešte v priebehu prác na novom Blade Runnerovi totiž začali svetom kolovať správy ohľadom toho, že by okrem remaku Duny z roku 1984 mohol natočiť napríklad aj historický veľkofilm o Kleopatre či v poradí 25. bondovku. Ako sa však Villeneuve sám vyjadril, najbližšie dostane prednosť práve Duna, ktorá zároveň patrí k jeho srdcovým záležitostiam. O nedostatok lásky k materiálu sa teda obávať nemusíme ani tentokrát. Denis ale v jednom zo svojich nedávnych rozhovorov opäť raz rozvíril internetové vody, keď prezradil, že by sa nebránil natočeniu Star Wars filmu.

Najprv uviedol, že miluje epizódy A New Hope a Empire Strikes Back, pričom ďalej dodal, že ak by mohol zrežírovať snímku, ktorá by sa netýkala ságy Skywalkerovcov, určite by bol tejto možnosti otvorený. Či by už teda išlo o epizódu z novej pripravovanej trilógie, alebo ''iba'' o nejaký samostatný Star Wars Story projekt, ľudia z Lucasfilmu by si takúto príležitosť dozaista nenechali ujsť. Villeneuve by si však do svojej vízie určite nenechal skákať, čo by mohol byť prípadný problém pre Lucasfilm a Kathleen Kennedy. Nebolo by to totiž po prvýkrát, čo by kreatívne nezhody rozviazali partnerstvo režiséra so Star Wars filmom. To už ale predbiehame až príliš. Chceli by ste vidieť nejaký Star Wars príbeh od Denisa Villeneuva? A ak áno, aký konkrétne? Dajte nám vedieť v komentároch pod článkom.

Famózny režisér Denis Villeneuve by sa nebránil možnosti natočiť film zo sveta Star Wars. Musel by však spĺňať jednu podmienku
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia