Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: 10 outfitov žien z našich končín, ktorými sa môžete nechať inšpirovať

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Kombinácia krásnych žien a módy ide ruka v ruke už od nepamäti, o čom vás presvedčia aj nasledujúce snímky.

Ani sa to nezdá, ale už priblížne 3 roky vám začiatkom každého mesiaca prinášame súhrn tých najlepších, respektíve najzaujímavejších outfitov od ľudí z našich končín a ani tentokrát neurobíme výnimku. Prečo by sme mali, že? Móda na Slovensku a v Česku zažíva masívny nárast popularity a to nielen medzi mladými, čo nás samozrejme teší a veríme, že keby boli sociálne siete, konkrétne Instagram, obľúbenejší aj  u "starších" generácií, tak by ich outfity v obdobných článkoch rozhodne nechýbali.

Toľko k želaniam a teraz sa už môžeme presunúť k tomu najpodstatnejšiemu v rámci dnešného článku, a teda k samotným outfitom desiatky nami vybraných žien, ktoré vedia, ako na to. Opäť nebudú chýbať stálice, ako je napríklad Natália, Džana, Ivanka či Vaneska, ale ako takmer vždy, objavili sme taktiež zopár nových tvári s vycibreným vkusom.

Ako to už ale býva u nás zvykom, tak ešte predtým sa aspoň na krátky moment poohliadneme za predchádzajúcim výberom a predstavíme si tri najúspešnejšie outfity na základe vášho hlasovania. Prvé miesto úplne jednoznačne získala Klaudia, ktorá za sebou v závese zanechala Eriku a Terezu.

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Džana / @dzana.valjevac

tenisky: Converse x Golf Le Fleur One Star

Živelné balkánske korene v sebe atraktívna tmavovláska rozhodne nezaprie, o čom svedčí aj záber nižšie, na ktorom má obuté žlté tenisky z veľmi podarenej kolaborácie. Nadrozmerná MA-1 bunda, čierne nohavice a biely top sú stávkou na istotu, ale to nám v danom prípade neprekáža.

 

 

A post shared by Dzana Valjevac (@dzana.valjevac) on

Natália / @natinstablog

nohavice: Topshop / kabelka: Givenchy

V dobrom slova zmysle bláznivá rodáčka z Martina nechýba v takmer žiadnom našom módnom súhrne a dnešný nebude výnimkou. Tentokrát nás zaujala v nepravom kožuchu, zvonových nohaviciach a klobúku, pričom extavagancia išla mierne bokom.

 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Janka /@jankatopanka

sveter, sukňa, čižmy & baretka: H&M / taška: Streetsportline

Usmievavá Janka nám už chýbala a svojím outfitom takmer kompletne poskladaným z kúskov švédského módneho monopolu sa vracia v naozaj veľkom štýle. Kombinácia čiernej s oranžovou pôsobí veľmi aktuálne a dokonca nám neprekáža ani "ľadvinka" alebo ak chcete v originále, tak waistbag. 

 

A post shared by jankatopanka (@jankatopanka) on

 

A post shared by jankatopanka (@jankatopanka) on

Sára /@sahoskova

tenisky: Reebok

Zástupkyňa Českej republiky číslo dva v dnešnom článku, ktorá má módu v malíčku. Svetlé džínsy a biele tenisky vytvárajú perfektný kontrast ku tmavému vrchu, pričom každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že obdobné "hry" máme radi.

 

A post shared by @sahoskova on

Vanessa / @vanesslovesyou

nohavice: H&M / ruksak: Desigual / tenisky: Converse All-Star

V jednoduchosti je krása.

 

A post shared by VANESSA ŠUNDERJUK (@vanesslovesyou) on

Ivanka /@sweetladylollipop

sukňa: Klingel / kabelka: Mohito 

Jedna z najvplyvnejších módnych blogeriek u nás tentokrát vsadila na outfit s nádychom 50. rokov minulého storočia, ktorého nosným prvkom je strieborná plisovaná sukňa. Nevieme, ako vy, ale my hodnotíme Ivankin outfit na výbornú.

Rose /@_like_rose_

bunda: G-STAR / šál: Burberry / kabelka: Coccinelle / topánky: Stradivarius

 Outfit ako stvorený do aktuálnych dní, kedy neviete, či vás neprekvapí dážď či obľúbenejší sneh. Klasický šál britskej značky dodáva ten pravý punc noblesy/elegancie.

 

A post shared by Rose (@_like_rose_) on

Tina /@phtina_

top: Zara / nohavice: H&M / tenisky: adidas Originals

Slečna s ázijskými koreňmi žijúca na trase Vietnam-Česká republika-Francúzsko sa očividne v móde cíti ako ryba vo vode a odrazom toho je napríklad aj daný outfit s nápadom. Vzorovaný vrch ukážkovo korešponduje s úzkymi čiernymi džínsami a azda najlegendárnejšou siluetov tenisiek Stan Smith.

 

 

A post shared by Tina Pham (@phtina_) on

Renka /@renkabohacikova

Renátka je krásna žena, a tak nie je nutné veľa k tomu, aby nás dokázala očariť aj svojím obliekaním. Každopádne, roláky tu budú s nami stále a ide o vôbec najlepší diel pod bundu.

 

A post shared by @renkabohacikova on

Lenka /@lenkabrisiakova

nohavice: NA-KD Fashion

Usmievavá blond kráska cestujúca krížom krážom po svete nás vždy ohúri a dnešok nie je výnimkou, pričom stačí tak málo...

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia