Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 10:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conorovi McGregorovi sa írsky kartel vyhrážal smrťou, pretože sa zaplietol do barovej bitky. Chceli od neho 900-tisíc eur ako náhradu škody

ZAUJÍMAVOSTI BITKA CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Návšteva baru nemala pre Conora skončiť najlepšie.

Írsky bojovník Conor McGregor sa nikdy nebál kontroverzných situácií, ale najnovšie sa dostal do zaujímavých problémov. Miestnymi médiami sa ako víchor prehnali správy o tom, že sa v jednom dublinskom bare dostal do fyzickej potýčky, čo by možno nebolo také nezvyčajné, ale Conor mal zbiť vzdialeného príbuzného člena írskeho drogového kartelu Kinahan.

Špekulácie o konkrétnom priebehu potýčky hovorili o tom, že v bare mali schytať údery hneď dvaja muži a práve jeden z nich je príbuzným vysoko postaveného člena spomínaného kartelu Grahama Whelana, ktorého v kruhoch írskeho podsvetia poznajú pod prezývkou The Wig. Jeho príbuzný mal schytať úder do tváre po tom, čo zasiahol v bitke medzi mladšími mužmi a udrieť ho mal zrejme priamo Conor McGregor, za čo si hneď vyslúžil tvrdú reakciu zo strany kartelu. Nevadilo im, že Conor je momentálne pravdepodobne najpopulárnejším írskym športovcom, a odoslali mu jednoznačné ultimátum.

Buď zaplatí 900-tisíc eur za to, čo spôsobil, alebo ho prídu zastreliť. Ku medializovaným správam sa vyjadril aj samotný McGregor, aj keď vo veľmi tajomnej správe, pretože na svoj Instagram nahral video, v ktorom pózuje v kapucni a ku príspevku pridal len slovo „celebrita“, čo je výraz z mnohých titulkov práve o bitke v bare. Uvidíme, či sa o bitke dozvieme ešte bližšie informácie, ale objavili sa už aj správy, že Conor možno čiastku zaplatil, pretože polícia o žiadnom incidente nemá hlásenie a ani ho neplánuje vyšetrovať, čo naznačuje, že sa už obe strany dohodli.  

The celebrity

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia