Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 4:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Marvel s Avengers 4 ukončí jednu éru. Vlastní však práva na približne 7000 jednotlivých postáv a už teraz plánuje ďalších 20 filmov!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Milovníci komiksových adaptácií, máte sa na čo tešiť.

Marvel síce nedisponuje "zlatými baňami" akými sú postavy X-Men či Fantastic Four, ale má v rukáve iné esá. Vedeli ste napríklad o tom, že vlastní práva na približne 7000 postáv, ktoré môže ľubovoľne použiť vo svojich filmoch? Táto skutočnosť znamená pre tvorcov prakticky neobmedzené možnosti. Ako povedal Disney CEO Bob Iger: „Pátrame po úplne odlišných svetoch - priestorovo i časovo - od tých, ktoré sme už navštívili." Veríme, že príbehy spojené s niekoľkými tisíckami postáv im v tvorbe nových svetov rozhodne dopomôžu. 

Marvel s Avengers 4 ukončí jednu éru. Vlastní však práva na približne 7000 jednotlivých postáv a už teraz plánuje ďalších 20 filmov!
Zdroj: Disney

Súčasný prezident Marvelu, Kevin Feige, taktiež prezradil, že už v tejto dobe majú po štvrtej časti Avengers naplánovaných rovných 20 nových filmov! Podľa Feigea Avengers 4 prinesie čosi, čo sme pri filmoch so superhrdinami ešte nezažili - finále. Feige tvrdí, že po štvrtom diele Avengers sa vytvorí akýsi medzník, rozdeľujúci čas pred a po Avengers 4. Očakávajte teda určitý "koniec" s niekoľkými mŕtvymi hlavnými postavami, no taktiež aj nový, svieži začiatok.

Tomuto tvrdeniu na dôveryhodnosti pridáva aj fakt, že po roku 2019 by mali končiť zmluvy Robertovi Dowenymu Jr. Markovi Ruffalovi, Chrisovi Hemsworthovi, Scarlett Joahnsson, Jeremymu Rennerovi či Chrisovi Evansovi. Nie je síce vylúčené, že podpíšu ich predĺženie, ale nemôžeme im vyčítať, pokiaľ by tak nespravili. Prípadne, dalo by sa očakávať, ak by im predĺženie zmlúv filmári jednoducho neponúkli. Predsa len, v "komiksovej brandži" fungujú už približne 10 rokov a kedže Marvel vlastní práva na ďalšie tisícky postáv, určite budú mať záujem aj o nových hrdinov.

Domov
Zdieľať
Diskusia