Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2017, 15:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ruský tyran polial psa ľadovou vodou a nechal ho zamrznúť. -32 stupňov a najchladnejšie mesto sveta zmenili psa na kocku ľadu

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Z ročnej fenky sa doslova stala kocka ľadu.

Krutý majiteľ psa zo záhadných dôvodov polial jedného zo svojich domácich miláčikov ľadovou vodou. Všetko sa to navyše stalo v exteriéri a vražedná kombinácia studenej vody a teploty mínus 32 stupňov Celzia urobili svoje. Chlpatý pes sa doslova zmenil na kocku ľadu. Situácia sa navyše udiala v najchladnejšom meste na svete. V oblasti Jakutsko však pes niekoľko minút po uviaznutí v ľade prežíval a pri slabom vedomí bol aj po príchode záchranárov. Z fenky však nakoniec ostalo len zmrznuté telo a vystrašený pohľad, no a nepomohlo ani ponáhľanie sa k miestnemu veterinárovi. Celkovo navyše išlo o zatiaľ najchladnejšiu ruskú noc počas tejto zimnej sezóny. Zatiaľ nie je jasné, čo viedlo bezcitného Rusa k podobnému činu, no všetko okamžite začalo petíciu namierenú proti mužovi, ktorú podpísalo už desaťtisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia