Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 12:09
Čas čítania 0:00
Sabína M.

Stále extravagantnejšiu herečku začínajú prirovnávať k Lady Gage. Prečo radikálne zmenila svoj štýl obliekania a vystupovanie?

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Ešte pred pár rokmi hrala sladučkú Cece zo známeho Disney seriálu Shake It Up. Ako sa herečka rokmi zmenila?

Bellu Thorne mnohí poznajú najmä zo známeho Disney seriálu Shake It Up, kde si zahrala sladučkú Cece spolu so Zendayou Coleman ešte v rokoch 2010-2013. Odvtedy si tiež zahrala v seriáli Famous in love a tiež v mnohých filmoch ako napríklad The DUFF, You get me, Perfect High, Midnight Sun a najnovšie tiež v horore Amityville: Prebudenie. Objavila sa v najnovšom klipe Liama Payneho - Bedroom Floor.

Niet pochýb o tom, že Bella je skvelá herečka a vo svojich 20-tich rokov má už veľa skúseností s herectvom, pretože sa v tejto sfére pohybuje v podstate už od detstva. Práve možno preto, že je v Hollywoode stále viac a viac žiadaná, z Belly sa stala veľká extrémistka najmä na jej profile na Instagrame, kde ju sleduje takmer 17 miliónov fanúšikov. Zdieľa tam v podstate celý svoj život.

Preto si mnohí všimli, že radikálne zmenila svoj štýl obliekania a najmä vystupovanie. Začali ju prirovnávať k slávnej Lady Gage práve vďaka jej rebelovaniu a nebojácnosti niečím sa odlíšiť! Niekoľkokrát si zmenila farbu vlasov, kombinuje rôzne kúsky oblečenia, bozkáva sa s dievčatami a veľakrát je na fotkách dokonca polonahá. Niektoré fotky sú skutočne pohoršujúce. Nuž, posúďte to.

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Příspěvek sdílený BELLA (@bellathorne),

Domov
Zdieľať
Diskusia