Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Black Dragon
27. novembra 2017, 15:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prvý gamingový a e-sport showroom na Slovensku otvoril svoje brány. Ako vyzerá hráčska mekka sme sa boli pozrieť aj my (Fotoreport)

TECH
Uložiť Uložené

Obchod Čiery drak síce funguje už niekoľko dlhých rokov a jeho projekt sa teší veľkému úspechu, no až teraz sa odhodlal vytvoriť kamenné útočisko.

Každý správny fanúšik počítačových aj konzolových hier na Slovensku už veľmi dobre vie o existencii obchodu Čierny Drak, ktorý už niekoľko rokov veľmi intenzívne všetkých zásobuje nielen svojím hráčskym sortimentom. Dôkazom ich úspechu je v prvom rade spokojnosť samotných hráčov, no zároveň už majú na konte aj zopár ocenení a teraz sa rozhodli všetko toto pretaviť v ďalší veľmi zásadný krok. 

Prvý gamingový a e-sport showroom na Slovensku otvoril svoje brány. Ako vyzerá hráčska mekka sme sa boli pozrieť aj my (Fotoreport)
Zdroj: Nicole Lieskovská

Počas posledného piatku totiž prebehla v nových priestoroch na Dunajskej 14 v Bratislave otváračka prvej predajne svojho druhu na Slovensku, ktorú vymysleli práve chalani z Čierneho Draka. Showroom bude niesť titul Black Dragon a nájdeš v ňom zariadenia a mnoho vychytávok od značiek ako Alienware, Razer, Xtrfy, Xbox One X či Nintendo Switch, ktoré si môžeš prísť priamo na mieste vyskúšať. Taktiež po prvýkrát uvidíte exkluzívny slovenský produkt - Xerry - dizajnový drevený počítač.

Ako už býva zvykom, na akcii takých rozmerov sme nemohli chýbať ani my a keďže ide o záležitosť, aká sa v našich končinách len tak nevidí, rozhodli sme sa pripraviť si pre vás aj dlhší fotoreport. Aj keď snímka nikdy nenahradí pocit osobnej návštevy, minimálne sa nám podarí všetkých správnych hráčov prilákať, aby skúsili osobnú návštevu, keďže za to bezpochýb stojí. 




Domov
Zdieľať
Diskusia