Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 20:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali sa lúči a vracia naspäť domov. Novinku dopĺňa o westernový videoklip

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Jeden z najaktívnejších slovenských interpretov sa pomaly symbolicky lúči s kariérou aj v skladbe Späť domov.

Už s vydaním zatiaľ posledného albumu Dezert sa Kali vo viacerých rozhovoroch aj vyjadreniach nechal počuť, že pomaly začína myslieť na koniec hudobnej kariéry, a to hneď z viacerých dôvodov. Svoje plány neskrýval za žiadné klamstvá a otvorene prehlásil, že čoraz častejšie má problém s písaním textov a keďže je dlhodobo pracovne vyťažený viac ako ktorýkoľvek iný slovenký interpret, ani hlasivky mu už neslúžia tak, ako by mali. 

Petržalský raper vydal tri roky v rade sólový projekt s veľkým počtom skladieb, pravidelne servíruje aj single s videoklipmi a hosťuje na 90% albumoch slovenskej scény, a tak snáď nikto nepochybuje o tom, že Kaliho slová nie sú výmysel. Novinky sme sa dočkali rovnako aj dnes, tentokrát ide o track s názvom Späť domov, kde sa autor symbolicky lúči a odchádza domov, čo môžeme asi považovať za ďalší zo signálov.

Od rozlúčky s Kalim nás však delí ešte minimálne jeden projekt, a tak sa zatiaľ jeho zástancovia nemusia obávať, že by šlo o definitívnu rozlúčku. Ako bonus dopĺňa Kali aj westernový vizuál z dielne Tomáša Jurčoviča, ktorý si teraz môžeš pozrieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia