Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

SIMA veľmi podrobne a trefne opisuje, aké komplikované sú ženy. Titulná skladba z albumu Femina dostáva aj sprievodný vizuál

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a raperka Sima vydá o pár dní svoj debutový album a dnes sme sa dočkali ďalšej ukážky.

Speváčka a raperka Sima dnes vydáva ďalšiu skladbu zo svojho debutového albumu Femina. Už v začiatkoch jej tvorby sme si mali možnosť všimnúť, že selekcia tém sa vždy veľmi úzko spája práve so ženskosťou, a tak je výber názvu pochopiteľný. Táto skutočnosť platí aj v prípade už dvoch zverejnených vecí HASHTAG a Princíp vzájomnosti s Egom, keďže v oboch prípadoch Sima využíva práve pozíciu nežného pohlavia. 

Dnes sme sa dočkali skladby, ktorej názov korešponduje s titulom albumu, a tak môžeme predpokladať, že jej odkaz by sa mal niesť celým projektom. Autorka v ňom opisuje komplikovanosť žien a z veľkej časti jej pravdepodobne môžeme dať za pravdu. Dočkali sme sa aj sprievodného videoklipu, v ktorom si zahralo zopár známych tvári a tiež Sima. O tvorbu vizuálu sa postaral Robo Végh a hudobnú produkciu doplnil Tomáš Gajlík.

Domov
Zdieľať
Diskusia