Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2017, 1:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Anella sa nazýva prvou poľskou Barbie a na svoje operácie minula desaťtisíce eur. 25-ročné dievča chce byť kópiou slávnej hračky

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE POĽSKO
Uložiť Uložené

Poľka už do svojej premeny investovala poriadny balík peňazí.

Bývalá full-time architektka je dnes ľudskou Barbie. Anella An z poľského mesta Poznań minula približne 42 000 € na plastické operácie a iné kozmetické úpravy, ktoré ju výzorom čo najbližšie posunú k slávnej plastovej hračke od Matella. Anella má len 25 rokov a najväčšia časť z jej výdavkov na zmenu postavy putovala do tváre (najmä pery) a pŕs. To jej však ľudia ani prinajmenšom neveria, Anella má totiž až podozrivo úzke boky i pás, no sama tvrdí, že tieto časti jej tela sú stopercentne prirodzené a podčiarkujú to aj hashtagy #natural na jej Instagrame.

"Každý má nejaký komplex, napríklad zlé vlasy. Ja som si chcela zmeniť nos a spravila som to. A potom mi napadli prsia a tak to celé začalo," opisovala svoje zoznámenie s plastovou verziou jej samej Anella. "Mám rada zvláštne a divné veci, sama som veľmi unikátna." Anella má za sebou už aj niekoľko modelingových kontraktov, no stále sa čiastočne venuje architektúre. Príspevky na sociálne siete sú vraj len vedľajšia zábava. Internetové názory sú na Anellu rôzne, kým iným sa jej pozoruhodný vzhľad zapáčil, podľa mnohých vyzerá jednoducho ako príšera.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia