Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rockstar Steez od Sameya a Dalyba je konečne na YouTube. Banger dostáva vizuál z ulíc New Yorku

HUDBA DALYB SAMEY
Uložiť Uložené

Samey, Dalyb a Lousy Auber sa ešte pred pár týždňami vydali za veľkú mláku natočiť videoklip ku skladbe Rockstar Steez a tu je výsledok.

Rok 2017 patrí debutovým sólam a je už stopercentne jasné, že sa dočkáme aj toho od Sameya. Bude niesť názov Mama, neviem, kedy prídem domov a vieme o ňom už prakticky všetko podstatné vrátane dátumu vydania. Ten je naplánovaný na 10.12. a ako už býva zvykom, všetky originály z predpredaja sa k fanúšikom dostanú podpísané.

Ešte v piatok sa na svet dostala ďalšia plnohodnotná ukážka s názvom Rockstar Steez, avšak na oficiálne YouTube video sme si museli chvíľku počkať, no teraz už je všetko v poriadku. Po dlhej dobe sme sa dočkali spoločnej skladby z dielne Haha Crew a snáď nikto nebude pochybovať, že to chalanom ladí aj napriek tomu, že Dalyb už nie je iba producentom.

Aby toho nebolo málo, k bangru sa Samey rozhodol doplniť aj videoklip a keďže nechcel staviť na ostrieľané meno za kamerou a postprodukciou, vybral si umeleckého fotografa Lousyho Aubera. Ten odviedol skutočne dobrú prácu a vizuál spoza veľkej mláky určite svoj účel splnil. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia