Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2017, 21:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus najprv do nových Rapíkov nadiktoval legendárnu skladbu Temeraf a potom si šiel s kamošmi zalietať do tunela

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pomaly uzatvárame druhú dekádu Repíkov starej matere a konečne sme sa dočkali aj legendárnej skladby Temeraf.

Aj na našom instagrame ste mali možosť vidieť, že Rytmus počas poslednej soboty prekvapil návštevníkov pražského Footshopu svojou krátkou návštevou, počas ktorej stihol nahrať 19. pokračovanie obľúbenej série Rapíky starej matere. Stovky ľudí sa pred obchodom s teniskami nezišli náhodou, dôvodom bol release nových tenieisek Yeezy Boost 350 vo farbe Frozen Yellow. Po tie si pán Páťa prišiel v BMW i8 s podobným odtieňom a hneď po tom naživo a bez efektov zarapoval legendárnu skladbu Temeraf. No a návrat k časom Bengoro zaručene ocení každý skalný fanúšik.

Formát Rapíkov si už nevieme predstaviť aj bez vtipnej druhej časti, ktorej sme sa dočkali aj v tomto prípade. Rytmus sa spoločne s kamošmi vybral do Hurricane Factory vyskúšať si vzdušný tunel a je snáď každému jasné, že neostal svojej povesti nič dlžný. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia