Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou IBM
27. novembra 2017, 13:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Široká škála pozícií pre začiatočníkov aj profesionálov. IBM hľadá ambicióznych mladých ľudí, ktorí preferujú flexibilný pracovný čas

REFRESHER
Uložiť Uložené

V rámci nášho nového seriálu sme sa tentokrát vybrali do príjemných priestorov bratislavského IBM a vyspovedali vedenie aj zamestnancov.

Ak patríš do skupiny ľudí, ktorí sa snažia nájsť si prácu, no stále bojujú s problémom, že nedostali príležitosť preskúmať jej prostredie a všetko čo obnáša, máme tu pre teba riešenie. Keďže sami dobre vieme, že hľadanie zamestnania je veľmi citlivou záležitosťou, rozhodli sme sa pripraviť si pre vás nový seriál s názvom FreshJob, vďaka ktorému dostanete postupne možnosť nahliadnuť priamo do fungovania mnohých väčších aj menších slovenských či medzinárodných spoločností.

V druhom pokračovaní sme sa spoločne s našou moderátorkou Barborkou vybrali navštíviť bratislavskú pobočku medzinárodnej spoločnosti IBM, ktorá dlhodobo hľadá ambicióznych ľudí so záujmom o prácu v spoľahlivom kolektíve. V rozhovore s recruitment manažérom Ivanom Tomkom sme sa dozvedeli, že firma aktuálne hľadá mladých uchádzačov na množstvo rôznych pozícií a uplatia sa nielen vysoko kvalitfikovaní a skúsení jedinci, ale aj začiatočníci. Dozvedeli sme sa čosi viac o širokej škále vzdelávacích aj bežných benefitov a dostali sme možnosť kompletne si obhliadnúť nádherné priestory.

Vyspovedali sme tiež zopár zamestnancov a nenápadne nahliadli do ich monitorov, keď sa práve nepozerali. Viac už ale v samotnom videu, vďaka ktorému budeš mať kompletnú predstavu o tom, ako vyzerá práca pre IBM. Nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia