Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2017, 11:06
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

2 GB dát pre teba a kamoša. Slovenský operátor Telekom nám dal vianočný darček v menšom predstihu

TECH
Uložiť Uložené

Koľko rozdáš, toľko dostaneš. Zaujímavá akcia ti umožní surfovať úplne zdarma.

Telekom prichádza na slovenskú telekomunikačnú scénu s ponukou, akú odmietne asi iba ten, kto o sebe nevie. Jeho zákazníci si totiž do konca tohto roka môžu prilepšiť o 2 gigabajty dát bez toho, aby za ne niečo zaplatili. A o taký istý objem si prilepší aj ich kamoš, respektíve viacerí kamoši. Na to, aby sme balíček Vianočné dáta získali, musíme rovnaké množstvo, ktoré je tiež zdarma, najskôr rozdať niekomu inému. Všetko prebieha cez mobilnú aplikáciu.

"Darček funguje na princípe „daruj a dostaneš“. Zákazník s paušálom Happy alebo s Easy kartou môže rozdávať dáta a zároveň automaticky získa rovnaký objem aj pre seba." uvádza operátor v nedávno publikovanej tlačovej správe.

Ako píše web Živé, ponuku môže využiť každý, kto má paušál Happy. Avšak iba jednorázovo. Ak budete chcieť ďalšie dáta zdarma, musíte si zaobstarať balíček. Každý, kto si kúpi 1 gigabajt za sumu 5,99 eura, dostane ako darček 1 gigabajt navyše a 1 gigabajt pre známeho. Táto akcia platí až do konca januára 2018, pričom celý proces možno už tentokrát opakovať aj viackrát.

Pokiaľ vlastníte SIM kartu, ktorá funguje prostredníctvom dobíjania kreditu, máte jednorázovú príležitosť získať 2 GB balíček. Najskôr si ju ale musíte dobiť aspoň za 7 eur, po čom dostanete k dispozícii rovnaký objem, aby ste ho mohli cez SMS darovať inému zákazníkovi Telekomu.

Domov
Zdieľať
Diskusia