Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 16:28
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Internet dostáva záchvaty smiechu z japonskej televíznej šou. V bizarnom programe musia súťažiaci prekonať schody pokryté lubrikantom

ZAUJÍMAVOSTI JAPONSKO TV
Uložiť Uložené

Pri pohľade na párminútový záznam vybuchneš smiechom.

Televízna produkcia môže dosiahnuť absolútneho vrcholu rôznymi spôsobmi. Niekoľkokrát sa to bezpochyby podarilo aj slovenským televíziám, no o prvé miesto teraz zabojovala japonská televízna show Slippery Stairs. A jej obsah pozostáva presne z toho, čo sa píše v názve. Zostava šiestich súťažiacich oblečených v na kožu tesných a pestrofarebných oblekoch sa snaží prekonať schodisko pokryté veľmi klzkým lubrikantom, ktorý vyteká z obrovských vodovodných kohútikov.

Do boja o víťazstvo však pritom každý z nich zapája svoje emócie naozaj naplno a doslova vidno, že súťažiaci celou súťažou priam žijú. Samozrejme, vyšplhať sa na samotný vrchol je takmer nemožné a v pár minútovom zázname narazíš na poriadne veľké množstvo naozaj komických situácií, ktoré si internet priam zamiloval. Záznam z epizódy sa pritom na internete nachádza len niekoľko hodín, no behom nich raketovo vystrelil aj do YouTube Trends a získal miliónovú sledovanosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia