Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 20:02
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najkrajšie ženy sveta odeté do luxusnej spodnej bielizne. Ako to vyzeralo na prehliadke roka, ktorá je už za nami?

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Na tohtoročnej šou sa objavilo 55 modeliek z 20 krajín sveta, aby nám predviedli to, na čom kreatívny tím z Victoria's Secret pracoval celý rok.

Ak pozorne sledujete našu stránku, potom vám iste neušlo, že dnes sa v Šanghaji konala dlho pripravovaná a najočakávanejšia prehliadka roka. Áno, hovoríme o Victoria's Secret Fashion Show 2017. Všetky informácie ste sa mohli dozvedieť z našich predchádzajúcich článkov, no pripomeňme si ešte raz základné fakty. Na tohtoročnej šou sa objavilo 55 modeliek20 krajín sveta, aby nám predviedli to, na čom kreatívny tím z VS pracoval celý rok. Nádherné topmodeky na móle sprevádzali hudobníci, ktorí svojimi vystúpeniami oživili celú šou. Tento rok to boli Harry Styles, Miguel, Jane Zhang a Leslie Odom Jr.

A ako to vyzeralo na samotnej prehliadke? Ako už býva zvykom, ani tohtoročná šou sa nezaobišla bez menšej dávky kontroverzie. Katy Perry a Gigi Hadid mali problém s vycestovaním do Číny, a preto sa prehliadky nakoniec nemohli zúčastniť. Svetové média si už stihli zgustnúť aj na čínskej topmodelke Ming Xi, ktorá padla na móle. Zvládla to však bravúrne a s úsmevom pokračovala v šou ďalej. Nebudeme si klamať, väčšina fanúšikov Victoria's Secret sa na viac ako luxusnú spodnú bielizeň teší najmä na zmyselné krásky, ktoré ju predvádzajú. Aj tento rok to boli Adriana Lima, Candice Swanepoel, Josephine Skriver, Romee Strijd, Bella Hadid, Taylor Hill či Stella Maxwell. Všetky vyzerali viac než úžasne a pohľad na nasledujúce zábery bude stáť za to. Na záver si ešte pripomeňme, že prehliadka sa bude vysielať o pár dní, a to 28. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia