Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2017, 9:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér a producent Mad Max: Fury Road žalujú Warner Bros. Vysnívané pokračovanie sa tak odkladá na neurčito

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Počuli ste už o potenciálnom druhom pokračovaní Mad Max: Wasteland a sólovke s Charlize Theron, Mad Max: Furiousa? Tak tých sa bohužiaľ asi tak skoro nedočkáme.

Mad Max: Fury Road možno označiť za jeden z najväčších kinohitov roku 2015. Táto úspešná akčná snímka získala rovno šiestich Oscarov (Strih, Výprava, Kostýmy, Makeup, Mix zvuku, Strih zvuku) a celkom slušne si na seba zarobila. Prečo sme sa teda potom dodnes nedočkali jej pokračovania? Odpoveď je jasná. Nebudete to počuť prvýkrát, ani posledný, no bohužiaľ ide o nedoriešené právne spory. Režisér Mad Maxa, George Miller a producent Doug Mitchell, žalujú Warner Bros. z dôvodu takzvanej "ušlej mzdy".

Firma Kennedy Miller Mitchell, ktorú vlastní duo Miller a Mitchell, mala obdržať bonusových 7 miliónov dolárov v prípade, že finálny rozpočet filmu nepresiahne 157 miliónov. Pochopiteľne, Warner Bros. tvrdí, že Mad Max stál viac a preto nechce o žiadnom bonuse na konte žalujúcej strany ani počuť. Na druhej strane, George Miller už dávnejšie rozprával o svojom veľkom záujme natočiť sólovku s Charlie Theron a jej postavou drsnej Furiosy a taktiež aj pokračovanie s podtitulom Wasteland. Preto pevne dúfajme, že právne záležitosti medzi Millerom, Mitchellom a Warner Bros. budú čoskoro vyriešené, a že súdnym sporom otrasené vzťahy nenarušia pokojný vývoj filmov.

Domov
Zdieľať
Diskusia