Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 17:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Rodinka úžasných sa vracia! Sledujte vtipný trailer túžobne očakávanej Pixarovky, v ktorej vám svoje schopnosti predvedie malý Jack Jack

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý oficiálny trailer pre Rodinku úžasných 2 konečne dorazil.

Dlho očakávané pokračovanie kultovej pixarovky Rodinka úžasných by malo nadväzovať priamo na pôvodný film. Doslova by sa mala dvojka odohrávať len pár sekúnd po skončení jednotky. Rodinka úžasných 2 by sa tiež mala viac zamerať na postavu Helen Parr/Elastigirl (Holly Hunter). Tá bude údajne zažívať mnoho zaujímavých dobrodružstiev a zachraňovať svet, zatiaľ čo jej manžel Bob/Mr. Incredible (Craig T. Nelson) bude odsúdený sedieť doma a strážiť malého Jack Jacka.

Rodinka tiež dostane nový dom, keďže ten pôvodný bol v prvej časti zničený. Okrem vyššie menovaných opäť začujeme hlasy Samuela L. Jacksona (Frozone), Sarah Vowell (Violet Parr) a pridá sa aj Huck Milner, ktorý vystrieda Spencera Foxa v úlohe Dasha Parra. Na režisérsku stoličku sa opäť posadil Brad Bird. Americká premiéra sa uskutoční 15. júna (červen) 2018, v našich kinách by sme sa jej mali dočkať 2. augusta (srpen) 2018. Čo hovoríte na prvý trailer?

Rodinka úžasných sa vracia! Sledujte vtipný trailer túžobne očakávanej Pixarovky, v ktorej vám svoje schopnosti predvedie malý Jack Jack
Zdroj: Disney/Pixar
Domov
Zdieľať
Diskusia