Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 20:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najprimitívnejšia relácia na Slovensku skončila. Take Me Out televízia JOJ náhle stiahla a do konca roka už šou neuvidíme

ZAUJÍMAVOSTI TV JOJ
Uložiť Uložené

Milovníci primitívnej zábavy momentálne smútia.

Na začiatku septembra spustila televízia JOJ novú reláciu s názvom Take Me Out, ktorá už v upútavkach vyzerala ako prehliadka ľudskej stupídnosti a samotná premiéra v tomto ohľade nesklamala. Aj na našom webe sme úvodnú epizódu v krátkosti zhodnotili a ak sme v ňom spomenuli, že prvá časť práve prerazila to najhlbšie dno, potom to samozrejme dokázali nasledujúce epizódy, po ktorých sa ľudia pred televíznymi obrazovkami pravidelne chytali za čelo.

Ak si sa z nejakého neznámeho dôvodu rozhodol sledovať čo i len jednu časť a vydržal si až do konca, potom ťa zrejme sklameme, pretože televízia JOJ svoj prebratý britský formát náhle z vysielania stiahla a druhú sériu odložila na dobu neurčitú, čo je momentálne neznáme obdobie v budúcom roku.

Aj keď mala nová časť šou pokračovať už zajtra v známom vysielacom čase, televízia včera vydala na svojej stránke vyjadrenie o tom, ako tridsať sexi šelmičiek a štyria single muži vytvorili s moderátormi dokonalú kombináciu, takže je pravdepodobné, že v televízii JOJ sledovali rozdielnu reláciu ako my ostatní.

Odporúčané
Seriál Iveta mal skvelý rozbeh, nadšenie však rýchlo opadlo a v závere prišiel nával klišé (Recenzia) Seriál Iveta mal skvelý rozbeh, nadšenie však rýchlo opadlo a v závere prišiel nával klišé (Recenzia) 19. februára 2023, 22:00

Naplánované vysielanie novej epizódy sa teda náhle odložilo na nasledujúci rok a JOJ zatiaľ bližšie nešpecifikovala dôvod, prečo tak učinila. Ako informoval portál Omediach.com, na reláciu už Rada pre vysielanie a retransmisiu dostala viacero sťažností, a tak môžeme len polemizovať o tom, či boli aj tie jedným z dôvodov, prečo televízia nechala netrpezlivých slovenských milovníkov primitívnej zábavy v štichu.

Najprimitívnejšia relácia na Slovensku skončila. Take Me Out televízia JOJ náhle stiahla a do konca roka už šou neuvidíme
Zdroj: TV JOJ
Domov
Zdieľať
Diskusia