Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dokážu byť Slováci k sebe úprimní? V uliciach Bratislavy sme zisťovali, čo ľuďom najviac vadí na ich najbližších

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Predstavujeme vám ďalšiu anketu zo slovenských ulíc, v rámci ktorej sme zisťovali, ako sú na tom obyvatelia našej krajiny s úprimnosťou.

Aj napriek tomu, že je vonku čoraz chladnejšie, predsa len sme sa rozhodli ešte na chvíľku vybehnúť do bratislavských ulíc za ďalšou anketou. Tentokrát nás zaujímalo, ako sú na tom obyvatelia našej krajiny s úprimnosťou, avšak, aby sme si skutočne overili ich slová, vymysleli sme si nepriestrelný formát

Úlohou našej Barborky bolo si v prvom rade vyhľadať správne obete, pričom hlavné kritérium bolo, aby vyzerali či už ako pár alebo blízki kamaráti. Následne sa ich opýtala jednoduchú otázku - čo vám na tom druhom najviac vadí? Pri všetkých respondentoch sa jej inštinkt nemýlil a s väčšinou odpovedí sa určite mnohí z vás stotožnia, prípadne sa minimálne pobavíte. 

Ak by sme mali utvoriť aj nejaký záver, tak nám z toho vychádza, že väčšina Slovákov s úprimnosťou problém nemá, no je pravdou, že vždy záleži od konkrétnej situácie. Terez už ale samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia