Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 0:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kam zmizli Escobarove miliardy, ktoré pojedali aj potkany? V novom seriáli Discovery odhalí, kde všade drogový kráľ poskrýval svoje peniaze

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Agenti CIA sa vydávajú do terénu, aby objavili Pablove skryté miliardy.

Pablo Escobar - meno spájajúce sa s kedysi najhľadanejším zločincom na svete, nechválne známym drogovým kráľom, ktorý v časoch svojej najväčšej slávy po celej Kolumbii poskrýval približne 50 miliárd dolárov. Známy narkobarón zarábal také veľké množstvo peňazí, že približne 2 miliardy dolárov zničených potkanmi a vlhkom boli pre neho úplne zanedbateľnou stratou. Väčšina z jeho skrytého pohľadu však nebola doposiaľ objavená. Preto sa dvaja bývalí dôstojníci z radov CIA obrátili na pôvodných vyšetrovateľov z DEA, ktorých poznáte vďaka televíznemu seriálu Narcos, aby sa tento krvavý poklad pokúsili nájsť. Česká a slovenská premiéra nás na Discovery Channel čaká už 26. novembra (listopad) 2017 o 22:00.

Domov
Zdieľať
Diskusia