Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego, Supa, Fobia Kid, Boy Wonder a mnoho ďalších. Aké slovenské rapové albumy ešte v tomto roku očakávame? (Video)

HUDBA
Uložiť Uložené

V druhej časti sme sa pozreli na zvyšok albumov domácej rapovej scény, ktoré ešte v tomto roku uzrú svetlo sveta.

Slovenský rapový fanúšik už veľmi dobre vie, že záver roka 2017 bude doslova nabitý hudbou, konkrétne dvomi desiatkami očakávaných rapových počinov ich obľúbených interpretov aj skupín. Pri mnohých menách bude práve toto obdobie veľmi zásadné, keďže sa už v pokročilom štádiu kariéry dočkáme ich debutových počinov. S prihliadnutím na skutočnosť, že je rôznych informácií naozaj veľa, rozhodli sme sa zhrnúť ich pre vás v dvoch krátkych videách. 

Ak si zmeškal to prvé, tak to okamžite bež napraviť, keďže teraz tu máme aj druhé pokračovanie, v ktorom sme doplnili zvyšok chýbajúcich mien. Naším cieľom bolo v prvom rade zhromaždiť všetky dostupné tracklisty, covery, názvy albumov a tiež dátumy vydania, aj keď samozrejme pripúšťame, že nie každý zo spomenutých dokáže svoje slovo dodržať, či už z technických alebo iných dôvodov. 

Ak ťa teda zaujíma, ako je na tom aktuálne Supov, Fobiov, Wonderov či Egov album, pohodlne sa usaď a vychutnaj si zopár minút s našim moderátorom Šajmom, ktorý ťa zavedie do sveta slovenského rapu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia