Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 9:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samey predstavuje cover ku svojmu debutovému sólu. Zobrazuje na ňom úprimnú emóciu na detailoch vlastnej tváre

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Len málokto by čakal takto výstredný a zároveň úprimný cover.

Samey bezpochýb vie, ako upútať pozornosť širokého publika, aj keď to možno nie je vždy jeho primárnym cieľom. Od vydania prvého tracku z dlho pripravovaného albumu začala stúpať aj jeho aktivita na sociálnych sieťach. Fanúšikom okrem tracklistu odhalil už aj cover albumu Mama neviem kedy pridem domov a opäť sme sa dočkali búrlivej diskusie. 

Samey sa však snaží vďačnosť a úctu k fanúšikom vyjadrovať prakticky v každom príspevku a aj keď si to mnohokrát dokážeme vysvetliť len veľmi ťažko, všetko nasvedčuje tomu, že emócie z fotografie Samey často prežíva. Ako jeden z mála interpretov sa však nesnaží vysvetľovať všetko dopodrobna a necháva priestor pre fantáziu publika. 

Zároveň už oznámil, že sa čoskoro dočkáme aj krátkej tour vo väčších mestách a pár dní pred koncom roka navštívi Brno, Bratislavu, Prahu aj rodné Košice. Druhá časť turné by mala začať v budúcom roku, no zatiaľ nie je známe, o aké zastávky pôjde. O pár dní určite uzrie svetlo sveta skladba Rockstar steez s Dalybom, takže ostaň naladený. 

 

toto je cover mojho albumu, ktoreho predpredaj sa spusta s nasledujucim videosinglom. album je venovany vsetkym. dakujem, ze tu mozem byt a tvorit

Příspěvek sdílený mama neviem kedy pridem domov (@sameyhahacrew),

Domov
Zdieľať
Diskusia