Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 17:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Para, Kali, DJ EKG aj Medial Banana budú baviť najbližšiu Beániu STU v bratislavskej Refinery Gallery už tento štvrtok

REFRESHER
Uložiť Uložené

Atraktívny multižánrtový line-up a viac než 2000 študentov na jedno mieste sú dostatočnou zárukou zábavy a skutočne sa máme na čo tešiť.

Nik sa nedokáže baviť tak, ako študent slovenskej univerzity zopár týždňov pred začiatkom skúškového obdobia. Ten nenapodobiteľný pocit, keď nás ešte netrápia deadline-y a hory kníh je treba využiť čo najviac, a tak tu pre vás máme neodolateľnú ponuku. Už tento štvrtok - 16. novembra sa bude konať ďalšia Beánia STU, ktorá sa pre tento ročník presúva do obľúbených priestorov Refinery Gallery. Kapacita je iba 2500 návštevníkov, tak sa poponáhľaj a zabezpeč si lístky už dnes.

Už tradične nebude chýbať ani nabitý multižánrový line-up, pričom sa tentokrát môžete tešiť na Paru, Kaliho, DJa EKG, Medial Banana a Slobodnú Európu. Aby toho nebolo málo, pre Beániu STU sú zabezpečené párty busy, ktoré privezú a odvezú študentov na párty a z párty.

Para, Kali, DJ EKG aj Medial Banana budú baviť najbližšiu Beániu STU v bratislavskej Refinery Gallery už tento štvrtok

Podobne ako v predošlých prípadoch, aj teraz je pripravená tombola o atraktívne ceny a tiež livestream prostredníctvom facebooku, avšak určite si nenechaj ujsť atmosféru poriadnej študentskej akcie na vlastnej koži a na internet sa prosím vo štvrtok večer vykašli. Od 20:00 do 21:30 bude Happy Hour akcia (50% zľava na alko) a tiež welcome drink zdarma. VIP aj klasické vstupenky nájdeš ešte stále v predpredaji v sieti Tickpo.sk. Kapacita je však obmedzená, a tak odporúčame poponáhľať sa. A áno, v piatok - 17.11. je voľno, takže sa môžeš odviazať skutočne naplno.

Domov
Zdieľať
Diskusia