Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2017, 16:46
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Máš nový iPhone X, no prekáža ti výrez vo vrchnej časti displeja? Touto aplikáciou ho šikovne skryješ

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Softvérové riešenie na zapeklitý problém s tohtoročnou desiatkou.

V App Store sa objavila celkom užitočná aplikácia, ktorá má jednu jedinú funkcionalitu - zakryť kontroverzný výrez v zobrazovacom panely najdrahšieho iPhonu. A to aj napriek tomu, že Apple vyzval softvérových vývojárov, aby niečomu takému nevenovali absolútne žiadnu pozornosť. Jabĺčko si zrejme uvedomilo, že nie každému fanúšikovi jeho spotrebnej elektroniky môže tento vizuálny výstrelok vyhovovať. Preto prešla prísnou kontrolou a teraz je k dispozícii na stiahnutie.

Za aplikáciu Notch Remover zaplatíte necelé jedno euro a ako informuje web The Verge, výrez vám, samozrejme, neodstráni, ale ho iba dočasne zamaskuje prostredníctvom čiernej farby. Dá sa teda povedať, že z toho vznikne poriadne hrubý vrchný rámik, no ak vás to originálne konštrukčné prevedenie irituje až príliš, iná možnosť asi nezostáva. Aplikácia navyše sama prispôsobí aj zobrazovanie súčasného wallpaperu, aby sa náhodou nestalo, že po inštalácii nastanú nejaké komplikácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia