Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 22:34
Čas čítania 0:00
Marek R.

Rodinka Cristiana Ronalda sa rozrástla. Jeho priateľka v nedeľu porodila nádhernú dcérku s menom Alana Martina

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Gratulujeme!

Cristiano Ronaldo prežíva jeden zo svojich najlepších rokov v živote. S Realom Madrid vyhral Ligu majstrov a španielsku La Ligu, radoval sa z ocenenia pre najlepšieho hráča na svete a aby toho nebolo málo, konečne sa mu darí aj v súkromnom živote. Po niekoľkoročnom vzťahu s modelkou Irinou Shayk sa mu nedarilo nadviazať dlhšiu známosť, až kým sa v jeho živote neobjavila Georgina Rodriguez.

Tento zamilovaný párik v nedeľu prežíval svoje najšťastnejšie momenty doterajšieho vzťahu, keďže ako sa Ronaldo stihol pochváliť na Instagrame, Georgina v tento deň porodila dcérku s menom Alana Martina. Na svojho nového súrodenca sa prišiel pozrieť aj Ronaldov najstarší syn Cristiano Junior. Ide tak už o štvrté dieťa portugalského futbalistu, po už spomínanom Cristianovi Juniorovi má ešte dvojičky - Evu a Matea a najnovšie teda aj Alanu Martinu, čiže dvoch chlapcov a dve dievčatá. Ronaldovi a Georgine, samozrejme, gratulujeme a prajeme veľa krásnych momentov.

Domov
Zdieľať
Diskusia