Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 13:57
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Hrubé pletené šály, červené baretky či kárované saká. Prinášame ti jesenný výber zo šatníka blogerky, ktorá je v móde ako doma

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Jej outfity sú elegantné, no nebráni sa aj odvážnym kombináciám.

Pravidelne sa pozeráme na to, čo nosia známe módne blogerky. Zdrojov je vďaka Instagramu dnes už naozaj veľa a ak hľadáš inšpiráciu, určite si nájdeš to svoje. Dnes si trochu priblížime štýl obliekania pôvabnej Španielky, ktorá na svojom profile dokazuje, že v móde je naozaj doma. Teresa Andrés Gonzalvo sa už dlhšie venuje svojmu blogu a na sociálnych sieťach prezentuje naozaj vkusné a elegantné outfity, avšak častokrát sa nebojí aj odvážnejších kombinácií. Vybrali sme niekoľko jesenných a zimných outfitov, ktoré sa nám páčili najviac. Hrubé pletené šály,  baretky, kárované saká či vatovaná bunda v jej šatníku je samozrejmosťou, nakoľko Teresa kráča s trendmi. Poďme sa trochu inšpirovať jej výberom. 

 Akú módnu blogerku sleduješ ty? 

Domov
Zdieľať
Diskusia