Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 13:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zakladatelia projektu Oktagon: MMA na Slovensku a v Česku výrazne naberá na popularite (Rozhovor)

REFRESHER OKTAGON
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme Pavla Nerudu a Ondřeja Novotného, ktorí stoja za vznikom už populárneho Oktagonu.

Ako Refresher sme vám aj v aktuálnom roku priniesli desiatky rozhovorov so zaujímavými osobnosťami a môžeme sľúbiť, že v tomto trende budeme pokračovať aj naďalej. Pred týždňom sme vyspovedali dvoch raperov, ktorí stáli pri zrode tohto žánru na Slovensku. Dnes tu opäť máme dvojicu zakladateľov, tentokrát však z úplne iného súdka.

V posledných dvoch rokoch sa aj v našich končinách stávajú čoraz populárnejšími kontaktné bojové športy a obzvlášť MMA. Najväčšia zásluha pri tom patrí okrem samotných reprezentantov hlavne Pavlovi Nerudovi a Ondřejovi Novotnému, ktorí spoločne založili projekt Oktagon - turnaj, kde sa v pravidelných intervaloch stretávajú známe slovenské, české aj svetové kapacity. Po organizačnej stránke je pri tom všetko zvládnuté na jednotku, a tak sme sa rozhodli chalanov osloviť s ponukou na rozhovor a zistiť čosi viac. 

Ak ťa zaujíma, ako vôbec samotný nápad vznikol, čo všetko obnáša a aké sú plány Oktagonu v budúcnosti, pohodlne sa usaď a vychutnaj si skoro pol hodinu dialógu s moderátorom Adelom. Zároveň sa už zajtra môžete tešiť na vyvrcholenie štvrtého pokračovania série Oktagon, ktoré sa bude konať v bratislavskej Hant aréne, no živý prenos nájdeš aj v televízii.

Domov
Zdieľať
Diskusia