Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 21:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima bude mať na albume Ega, Pouličného autora tónov aj Fejbs. Na svoje si však prídu hlavne fanúšikovia cyklamenovej farby

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Počas čítania tracklistu odporúčame nasadiť si slnečné okuliare.

Po dlhšej dobe sa o slovo hlási aj speváčka a raperka Sima, ktorá je určite mnohým známa ešte od čias vzniku projektu Podzemgang. Za roky fungovania sa stihla do istej miery formovať a všetko nasvedčuje tomu, že sa bude uberať smerom, ktorý naznačila v posledných zverejnených skladbách. Preds alen, aj výstrednejšia vec Hashtag sa na jej debut prebojovala. 

Simin prvý sólový album bude niesť názov FEMINA a do predpredaja sa dostane 12.11., čo by mohlo znamenať, že originál budeš mať doma (a mino_dnb na fóre) ešte tento mesiac. Autorka zatiaľ žiadnu ďalšiu ukážku nezverejnila, no na jej facebooku sa objavil aspoň cover albumu a tiež tracklist. Z toho sa dozvedáme, že okrem očakávaného Ega sa ako hosť a producent objaví Pouličný autor tónov a na jednej veci aj raperka Fejbs. Sima stavila na mierne znepokojujúcu cyklamenovú farbu, no veríme, že cédečko sa ti na pultoch nepodarí prehliadnuť. Čo bol asi vlastne aj pôvodný plán. 

Sima bude mať na albume Ega, Pouličného autora tónov aj Fejbs. Na svoje si však prídu hlavne fanúšikovia cyklamenovej farby
Domov
Zdieľať
Diskusia