Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 15:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Plnoštíhla žena pretvorila kampane Victoria's Secret na spodnú bielizeň, aby všetkým ukázala, že aj objemnejšie krivky vedia zaujať rovnako

MÓDA
Uložiť Uložené

Tabria chcela poukázať na nerealistické štandardy krásy.

Spoločnosť Victoria’s Secret sa nikdy netajila tým, že preferuje útlejšie a štíhlejšie modelky, a tak by si medzi svetoznámymi anjelikmi nenašiel žiadnu plnoštíhlu modelku. Na druhej strane, aj plnoštíhlejšie modelky môžu v spodnej bielizni vyzerať dokonalo, o čom najnovšie Instagram presviedča modelka Tabria Majors. Tabria nepatrí medzi najštíhlejšie ženy, ale jej krivky stále vyzerajú atraktívne a najradšej by o tom presvedčila samotnú značku Victoria’s Secret a nie iba užívateľov na sociálnej sieti.

Modelka z New Yorku chcela pomocou svojich fotografií v spodnej bielizni tejto známej značky poukázať na to, že nie je úplne správne používať v reklamách len vychudnuté modelky, ktoré pre mnohé ženy výrazne narúšajú ideály krásy a spôsobujú občas aj zdravotné ťažkosti. Tabria si síce uvedomuje, že sa medzi anjelikov Victoria’s Secret zrejme tak skoro nedostane, ale zavtipkovala si na svoj účet, pretože na budúcoročný Halloween sa plánuje obliecť práve do kostýmu anjelika, proti čomu by zrejme žiadny muž neprotestoval. Uvidíme, či na menšiu instagramovú kampaň zareaguje aj samotná značka, ale keby sa pod jej krídlami objavila objemnejšia modelka, pravdepodobne by si od verejnosti vyslúžila obrovskú pochvalu a Tabria je rozhodne k dispozícii.

Like...who do I think I am? Lol #underboob @krishphotos HMU @angelalvarado @forever21

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Man, back fat rolls are sexy, ion care! @jessyjphoto

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Casually pushin' through _____________________________________ @krishphotos HMU: @angelalvarado

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Meet Dash #dachsund

Příspěvek sdílený Tabria Majors (@tabriamajors),

Domov
Zdieľať
Diskusia