Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 12:13
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Britney Spears predala príšerný obraz za desaťtisíc dolárov. Internet sa na nej pobavil aj napriek tomu, že všetko darovala charite

ZAUJÍMAVOSTI BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Sama speváčka priznala, že nie je žiadnym Picassom, no internet si jej zručnosti i tak poriadne podal.

V kontexte mnohých vražedných útokov, ktoré sa v posledných dňoch udiali v Spojených štátoch amerických, sa rozhodla podať pomocnú ruku aj obľúbená speváčka Britney Spears. Ešte pred niekoľkými týždňami ohlásila, že sa pokúsi namaľovať obraz a ten následne vydraží, pričom všetky vyzbierané peniaze venuje obetiam útokom v Las Vegas. A tak vytiahla stojan, papier, štetce i plátno a začala tvoriť naozaj zaujímavé dielo, ako sa pochválila aj na svojom Twitteri.

Rozhodne ide o ušľachtilý krok a samotná Britney priznáva, že nie je žiadnym Picassom. To, čo sa nachádza na plátne, sú len fialovo-ružovo-modro-oranžové kvety obklopené lupeňmi podobnej farby. Britney však prezradila, že kvety v jej obraze reprezentujú nové začiatky a v podobnom duchu by mal svet pokračovať aj ďalej. Na internete však ľudia jej šľachetný čin vôbec nepodporili a nechápu, prečo jednoducho nedarovala peniaze ona sama miesto toho, aby predala tú hrôzu, čo práve vytvorila. Ľudia tvrdia, že aj ich päťročné deti by všetko nakreslili lepšie a dúfajú, že Facebook už čoskoro pridá reakciu prevracajúcich očí. Aj napriek, nazvime to, neodbornosti autorky sa však jej veľdielo predalo za slušnú sumičku. Na aukcii si ho za desaťtisíc dolárov odniesol zabávač Robin Leach.


Domov
Zdieľať
Diskusia