Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 16:03
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chlapík si na internete spravil slušný biznis z hodnotenia psov. Denne mu ľudia posielajú tie najroztomilejšie fotky

ZAUJÍMAVOSTI PES TWITTER
Uložiť Uložené

Matt vie, ako zaujať ľudské oko.

Na internete dnes poľahky nájdeš naozaj obrovské množstvo zvláštnych kategórií obsahu. Či už ide o tajomný dark web, obrovské zásobárne memes a vtipných obrázkov či napríklad ženu hodnotiacu mužské penisy. Matt Nelson sa rozhodol pre podobný smer biznisu a svoj Twitter účet takisto venoval hodnoteniu, aj keď samotné objekty sú z trošku iného súdka. Na jeho Twitter účet WeRateDogs totiž každý deň dorazia desiatky roztomilých fotiek chlpáčov a jedinou Mattovou prácou je, aby ich ohodnotil a všetko následne len zavesil na internet, kde si chlpatú roztomilosť prezrú státisíce ľudí. Vo veľmi krátkom čase si profil našiel už štyri milióny sledovateľov a dvadsaťročný Američan má z toho poriadnu radosť.


Samozrejme, nikdy nedúfal v žiadny príjem z tohto chlpatého projektu, no už si zarobil menšie sumy predajom nálepiek či napríklad z reklám v jeho aplikácii. Čoskoro však dorazí jeho obrovský projekt a ním je kniha plná len tých najroztomilejších psích obrázkov a my si vieme predstaviť, že si ju kúpi naozaj poriadne veľké množstvo ľudí, nakoniec, podporu projektu vyjadrila i autorka Harryho Pottera, J. K. Rowling. Matt je pritom vyštudovaným profesionálnym golfovým manažérom, no Twitter mal s jeho osudom zrejme iné plány.

Odporúčané
Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? Týchto 5 leteckých spoločností ti dovolí vziať si domáce zvieratko na palubu. Aké dokumenty potrebuješ a koľko to stojí? 12. mája 2023, 13:30











Domov
Zdieľať
Diskusia