Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 11:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Videohovor Peťa a Nicole z Bratislavy sa stáva populárnym na 9GAG. Ak jej kúpi iPhone X, pustí ho z friendzone a pôjdu na rande

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Samozrejme, ide len o podarený vtip, keďže obaja sú dlhoroční kamaráti so stabilnými vzťahmi. Alebo?

Od predstavenia nového iPhone X sme si ešte museli zopár dlhých týždňov počkať, kým sa vôbec dostanú na pulty predajní. O najnovší model je pochopiteľne veľký záujem a pred obchodmi sa v deň spustenia predaja tvoria veľké rady záujemcov, ktorí sú pochopiteľne veľmi vďačnými obeťami reportérov. Tí sa ľudí najčastejšie pýtajú, prečo ich nová vlajková loď od Apple zaujala, resp. prečo sú ochotní za ňu zaplatiť štvorcifernú sumu.

V rámci podobnej reportáže sa však úplnou náhodou stali slávnymi aj dvaja Slováci, ktorí to však určite v žiadnom prípade neplánovali. Počas videohovoru medzi Peťom a Nicole z Bratislavy k nim prišiel pohotový redaktor a kládol im rozumné otázky, čím sa dopracoval až k ich kamarátskemu vzťahu. 

Obaja sú dlhoroční a veľmi dobrí kamaráti, no Nicole aj napriek tomu sľúbila, že ak sa Petrovi podarí kúpiť jej iPhone X, pôjde s ním na rande. Pochopiteľne, išlo len o nevinný vtip, ale aj napriek tomu nás zaujíma, čo na to polovičky oboch hlavných aktérov. Obaja sú síce šťastne zaľúbení, no úsmevný moment si určite nenechaj ujsť. 

Videohovor Peťa a Nicole nájdeš v tomto videu od 1:34 a pôvodný 9GAG príspevok tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia