Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017, 12:48
Čas čítania 0:00
Jana S.

Reality hviezda Kim Kardashian prichádza s prvou vôňou, ktorú vytvorila pod vlastnou značkou KKW

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Parfum dostupný v troch verziách bude o niekoľko dní v predaji.

Už niekoľko mesiacov dozadu naznačila Kim Kardashian na svojom instagramovom profile @kimkardashian a v reality show Keeping Up With The Kardashians, že chystá nový prírastok do svojho kozmetického portfólia značky KKW. Včera, po dlhom očakávaní, zverejnila prvú fotografiu z kampane jej debutovej vôňe vlastnej značky a dokonca aj samotný parfum. Autorom čierno-bielej fotografie je Mert&Marcus. Kim je v kampani s prirodzeným make-upom, rozpustenými vlasmi a na neutrálnom pozadí. Kryštál na jej krku korešponduje s názvom vône.

Kampaň je teda oficiálne spustená a celosvetový predaj je ohlásený na 15. novembra. Vôňa, ktorá bude dostupná v troch prevedeniach, sa bude dať zakúpiť na oficiálnej stránke kkwfragrance.com. Vybrať si môžete z Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus a Crystal Gardenia Oud. O Kim je známe, že kvet gardénia je jej srdcovka, dokonca sa tento fragment objavil aj v jej vôni z roku 2010. Od roku 2009 už predala sedem ďalších parfumov, ktoré niesli jej meno v spolupráci s Lighthouse Beauty. Crystal Gardenia je prvou vôňou, ktorú vytvorila pod svojou vlastnou značkou KKW.

Kim má už dosť skúseností s vytváraním vôní, tak sme zvedaví, čím prekvapí tentokrát. Minimalistický flakón, naturálny look v kampani a prvky kryštálov naznačujú, že by mohlo ísť o príjemnú, čistú, ženskú vôňu. Slečny, ktoré si už na parfum robíte zálusk, určite sledujte oficiálnu stránku a Instagram Kim, lebo ako poznáme Kardashianky, ich produkty sa predávajú ako teplé rožky. Preto si 15. november zaznačte do kalendára a doplňte kolekciu tekutých rúžov, kontúrovacích paletiek a rozjasňovačov. Čakáme v komentároch recenzie!

Domov
Zdieľať
Diskusia