Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 10:23
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Je LSD naozaj také nebezpečné? (Video)

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

V našom prvom animovanom videu sa dozvieš všetko o jednej z najpopulárnejších drog na svete.

Prostredníctvom videí ti prinášame pútavé reportáže, vzrušujúce ankety zo slovenských ulíc či edukatívne projekty o tom, kam sa vydať na vysokú školu či kde vyskúšať zamestnanie. Učíme ťa obliecť sa na maturitný ples, v podrobných videorozhovoroch prinášame myšlienky slovenských raperov či influencerov, backstage ich koncertov, no pritom nezabúdame na streetstyle módu, filmy či úchvatné krásy nášho Slovenska. Náš YouTube kanál sa skrátka bez debaty oplatí odoberať a presvedčí ťa o tom aj náš ďalší projekt, séria videí Vedel si?

Pravidelne ti budeme prinášať náučné videá v úsmevnej animovanej forme, ktoré ťa mentálne obohatia. Zabudni však na akúkoľvek nudu, preberané témy ťa totiž rozhodne budú zaujímať. Ostatne to dokazuje už aj prvé video o LSD, jednej z napopulárnejších drog na svete. Vďaka Peťovi z kanálu BeWise sa dovzieš o všetkých možných rizikách tohto psychedelika a možno ti aj prezradí, ako si LSD môžeš pripraviť aj doma na panvici.

Domov
Zdieľať
Diskusia