Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 15:00
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Luxusné bývanie nemusíte vlastniť. Na pražskom Smíchove je možné prenajať si majestátnu vilu za vyše 6-tisíc eur mesačne

KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Na prvý pohľad poriadne mastná suma, avšak po vzhliadnutí nehnuteľnosti možno zmeníte názor.

Luxus je vec pomerne diskutabilná, keďže pre niekoho to predstavuje prísun pitnej vody či potrebných liekov a pre niekoho napríklad bývanie ako vystrihnuté z hollywoodského filmu. Bohužiaľ, prvej menovanej skupine ľudí pomôcť nedokážeme a tak skrz dnešný článok veríme, že potešíme aspoň fanúšikov modernej architektúry a dizajnu. Honosná vila situovaná v piatom pražskom obvode totiž patrí medzi najkrajšie stavby, aké sme vám kedy ukázali a právom sa tak pýši viacerými výraznými oceneniami.

P.S. - V prípade, že disponujete každý mesiac hotovosťou vo výške 6250 € a dané bývanie s piatimi spálňami vás zaujalo, tak môžete klikať priamo tu.


"Unikátní vila se 130 střešní terasou s vyhlídkou na Prahu z dílny architektonického studia de.fakto. Plně zařízený dům s nadčasovým designem nabízí čisté tvary, maximální důraz na detail, špičkové technologie, "neviditelné" zabudované úložné prostory a prvotřídní kvalitu použitých materiálů a provedení.

Vila, pyšnící se oceněním Dům roku 2014, stojí na svažité parcele v prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky v Praze 5, obklopené parky a poskytuje naprostý klid a soukromí. Lokalita s velmi rychlou dostupností do centra, pár minut chůze k metru Anděl a nákupnímu centru Nový Smíchov, a také v dosahu Francouzského lycea." - Výstižný opis priamo od exkluzívnej realitnej kancelárie.

"Viac podobných nehnuteľností nájdete na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám za spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia