Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 22:02
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režiséra Bretta Ratnera zo sexuálneho obťažovania obvinilo 6 žien. Jeho projekt o Hughovi Hefnerovi, v ktorom mal hrať Jared Leto, sa ruší

FILMY A SERIÁLY JARED LETO
Uložiť Uložené

Jared Leto sa navyše vyjadril, že s projektom nikdy nemal nič spoločné. Zároveň spoluprácu s Ratnerom do budúcna vylúčil.

Hollywoodom momentálne výrazne zmietajú škandály a obvinenia zo sexuálneho obťažovania. Začalo sa to prevalením prípadu producenta Harveyho Weinsteina, ktorý pravdepodobne sexuálne obťažoval herečky celé roky (niekoľkokrát ich mal dokonca aj znásilniť). Onedlho dorazili obvinenia aj ohľadom osôb Dustina Hoffmana a Kevina Spaceyho. Druhý menovaný dostal stopku v úspešnom seriáli House of Cards a už bolo oznámené, že seriál skončí šiestou sériou.

Ďalším obvineným zo sexuálneho obťažovania je režisér Brett Ratner. Ten mal pôvodne režírovať biografickú drámu o zakladateľovi časopisu Playboy, Hughovi Hefnerovi, a do hlavnej úlohy sa chystal obsadiť Jareda Leta (Suicide Squad, Blade Runner 2049). Tento projekt sa ale vo svetle spomínaných obvinení zrušil. Zástupcovia Jareda Leta teraz dokonca tvrdia, že herec nikdy účasť na tomto projekte nepotvrdil a ponuku na hlavnú úlohu nikdy nedostal.

Režiséra Bretta Ratnera zo sexuálneho obťažovania obvinilo 6 žien. Jeho projekt o Hughovi Hefnerovi, v ktorom mal hrať Jared Leto, sa ruší
Zdroj: 20th Century Fox

Playboy Enterprises sa pre magazín Deadline vyjadrilo, že pozastavuje svoju spoluprácu s Ratnerovým štúdiom RatPac Entertainment: „Sme hlboko znepokojení ohľadom obvinení proti Brettovi Ratnerovi. Tento spôsob správania považujeme za absolútne neakceptovateľný. Pozastavujeme teda výrobu všetkých našich projektov s RatPac Entertainment, kým nebudeme schopní situáciu preskúmať dôkladnejšie.

Odporúčané
RECENZIA: Morbius RECENZIA: Morbius 31. marca 2022, 13:30

Jared Leto sa tiež ústami svojich zástupcov dištancoval od Ratnera a do budúcna s ním vylúčil akúkoľvek spoluprácu. Ratnerov pád začal obvinením 6 žien (vrátane Olivie Munn a Natashe Henstridge) o tom, že sa stali z jeho strany terčom sexuálneho obťažovania. Natashu Henstridge mal napríklad fyzicky nútiť k orálnemu sexu. Jej slová potvrdila aj Olivia Munn a dodala, že Ratner pred ňou masturboval a neskôr dokonca lživo vyhlasoval, že spolu mali intímny pomer.

Režisérov právnik všetky obvinenia kategoricky poprel. Ratner plánoval biografickú drámu o Hugovi Hefnerovi viac ako 10 rokov, navyše bol uprostred rokovaní na režisérsky post rebootu Hefnerovej show Playboy After Dark. Tieto projekty sa však už pravdepodobne tak skoro (ak vôbec) nezrealizujú. Aspoň nie s Ratnerom na palube.

Domov
Zdieľať
Diskusia