Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 18:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to vyzeralo na jedinej slovenskej zastávke AK X Tour v podaní Sergeia Barracudu a Pastora?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Chalani z Azurit Kingdom oslavujú desať rokov existencie aj na Slovensku a my sme pochopiteľne nemohli chýbať.

V roku 2017 sme okrem mnoha iného začali aj so sériou Refresher Backstage, v rámci ktorej vás pravidelne berieme na miesta, kam sa bežný fanúšik nemá možnosť dostať. Už sme mali možnosť zažiť viacero klubových akcií s rôznymi interpretmi a naše skúsenosti boli doposiaľ vždy kladné a zároveň sme sa dozvedeli, že domáci interpreti sa väčšinou na koncerty pripravujú v improvizovanejších podmienkach a nie vždy musí byť backstageom luxusný apartmán. 

Počas uplynulého víkendu sme okrem Momovho bratislavského krstu navštívili aj jedinú slovenskú zastávku AK X Tour v podaní Sergeia Barracudu a Pastora. Ostravskí raperi majú za sebou ako Azurit Kingdom už jednu celú dekádu existencie a pri tejto príležitosti sa rozhodli zorganizovať turné s desiatimi zastávkami. 

Celé AK X Tour vzniká vo vlastnej réžií skupiny a diametrálne sa od zvyšku bežných klubových koncertov odlišuje. Špeciálna viac ako hodinu a pol trvajúca show bola kompletným prierezom tvorby a aby toho nebolo málo, objavil sa aj Pil C. Všetkých troch sme už tradične dopodrobna vyspovedali a pridali aj množstvo exkluzívnych záberov z backstageu. Príjemné pozeranie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia