Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 9:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

98-ročná babička sa presťahovala do domova dôchodcov, aby sa postarala o 80-ročného syna. Ada nikdy neprestala byť mamou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ada teraz na svojho syna Toma opäť dohliada ako za mlada.

Ak sa žena raz stane matkou, už nikdy sa to nezmení. Najnovší príbeh, ktorý musí zahriať pri srdci aj najväčšieho cynika, sa odohráva v anglickom meste Liverpool, kde od roku 2016 žije 80-ročný Tom Keating v domove dôchodcov, kde mu síce poskytujú výbornú starostlivosť, ale nedávno dostal novú kamarátku. Nie, nejde o príbeh seniorskej lásky, pretože jeho nová kamarátka sa volá Ada, má 98 rokov a v skutočnosti je to jeho vlastná mama, ktorá sa dožila krásneho veku. Ada po dlhšom uvažovaní a diskusiách so synom dospela k záver, že im bude spolu lepšie, ak sa nasťahuje do rovnakého domova dôchodcov a ešte aj uľahčí prácu miestnym opatrovateľom, pretože dá na syna pozor aj ona sama.

98-ročná babička sa presťahovala do domova dôchodcov, aby sa postarala o 80-ročného syna. Ada nikdy neprestala byť mamou
Zdroj: Liverpool Echo

Ada na margo svojho nového domova len poznamenala, že žena nikdy neprestane byť matkou a vie to potvrdiť aj Tom, ktorý teraz musí poslúchať a byť vzorným obyvateľom domova, pretože pri čo i len najmenšom zaváhaní príde pokarhanie od vlastnej mamy, čo je samozrejme vo veku 80 rokov trochu nezvyčajné, ale o to krajšie. Dúfame, že Tom aj Ada ešte spoločne prežijú dlhé roky a ukážu svetu, že puto medzi synom a mamou môže presiahnuť aj akýkoľvek vek.

Domov
Zdieľať
Diskusia